Serviceeftersyn og reparationer

Hyundai og Saab værksted

Vi klarer serviceeftersyn, skadereparation, udskiftning af hjul og alle andre former for mekanisk reparation på din Hyundai eller Saab. Vores mekaniske værksted har mere end 30 års erfaring med Saab og mere end 25 års erfaring med reparationer på Hyundai biler.

Når du får foretaget et serviceeftersyn hos os garanterer vi at alle forskrifter fra fabrikken bliver overholdt og der altid benyttes originale reservedele til din Hyundai.

 

Hyundai Vejhjælp i Danmark og Europa

Når du køber en ny Hyundai hos os, får du automatisk gratis vejhjælp i Danmark og EU. Denne vejhjælp bliver fornyet hver gang du har været til service og gælder frem til næste service. Du skal blot sørge for at overholde bilens serviceeftersyn hos os. Du kan anvende den gratis vejhjælp døgnet rundt i både Danmark og resten af Europa. Du får hjælp ved teknisk nedbrud, startproblemer, punktere, mister nøglerne, kører tør for brændstof eller har påfyldt forkert brændstof.

Hyundai vejhjælp tlf: +4570301707

 

Hyundai serviceaftale – enkelt og sikkert

Få en serviceaftale hos os, så betaler du en fast månedlig ydelse, som matcher din bil og det antal kilometer du kører om året. Du slipper for uforudsete omkostninger og kan frit køre til de fastlagte serviceeftersyn. Du kan udvide denne aftale til også at dække en erstatningsbil ved værkstedsbesøg og til opbevaring af sommer- og vinterdæk.

 

Reservedele til Saab fra dag til dag

Saab reservedele styres af den svenske stat, og selskabet hedder i dag Saab Orio AB, og leverer originale reservedele og tilbehør til alle Saab modeller, også til gamle modeller som 900, 9000, 9-3, 9-5 osv. Vi skaffer reservedele fra dag til dag, og delene kommer direkte fra hovedlageret i Nyköping, Sverige.

 

Skader

Vi er godkendt skadesreparatør for forsikringsselskaberne, og kan udføre alle typer af skader fra de små buler til de store karosseriskader med opretning i Celette bænk. Vi er altid klar til at hjælpe, hvis uheldet er ude, og du har mulighed for at få stillet en lånebil til rådighed, mens vi reparerer din bil.

 

Rudereparationer

Er der kommet et stenslag eller en revne i forruden? Vi kan reparere stenslag og udskifter forruder på alle modeller. Hvis det er en forsikringsskade ordner vi samtidigt alle papirer med forsikringen. Med værksted i Ringsted dækker vi serviceeftersyn over hele Midtsjælland, lige fra Køge til Sorø.

Vi reparerer skader for bl.a Topdanmark, Tryg, Gjensidige, Alm. Brand, Codan, IF, Alka m.fl.