Airbags på saab 9-3 og 9-5 tilbagkaldes kun på det amerikanske marked

Vi har fået adskillige henvendelse vedrørende tilbagekaldelse af Takata Airbag efter en artikel i Søndagsavisen.

Vi har ikke på nuværende tidspunkt fået nogen information fra General Motors om at airbags fejl også gælder for airbags på det europæiske marked. Saab som bilproducent eksisterer ikke længere og Saab Service Center får derfor ingen informationer herfra vedrørende den omtalte sag. Orio AB er kun reservedels distributør og har intet ansvar eller del i enhver handling relateret til airbag udskiftning.

Vi beder alle Saab ejere om at afvente yderligere oplysninger fra General Motors eller det danske motorregister. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 57611204, hvis du har nogen spørgsmål vedrørende ovenstående sag.

Fortsætter Saab bilproduktion?

Saab-fabrikken er blevet overtaget af det svenske selskab NEVS, som er støttet af et japansk-kinesisk konsortium. Selvom der de seneste år er kommet gang i fabrikken i Trollhättan, og folkene bag Saab har planer om udvikle nye Saab-modeller, er det lige nu uvist, hvad der skal ske med Saabs bilproduktion.

Dit Saab-værksted

Selvom Saabs bilproduktion er noget uvis, så er det vigtigt at være sikker på at kunne få den rette service til sin nuværende Saab-model. Harry Mikkelsen Ringsted er et af de eneste autoriserede Saab-værksteder på Sjælland. Det betyder, at vi får originale reservedele og tilbehør direkte fra hovedlageret i Nyköping i Sverige, som varetages af det statsstyrede selskab Saab Orio AB. Det gør, at vi kan skaffe reservedele fra dag til dag, både til de nyeste modeller, men også til ældre modeller som 900, 9000, 9-3, 9-5 osv.

En gang Saab – altid Saab

Saab har lige siden produktionen af den første model i 1947 været kendetegnet ved deres unikke aerodynamik, komfort, turboteknik og sikkerhed. Hos Harry Mikkelsen har vi solgt og ydet service på Saab siden 1982, og vi kender alle Saab-modellerne gennem årene. Vi er altså din Saab-specialist midt på Sjælland – med vores værksted i Ringsted dækker vi hele Midtsjælland fra Sorø til Køge. Når det gælder Saab, finder du næppe nogen med større erfaring end os.